BARBENT OCH GLITTERSKOR

VARDAGLIGT

Hej på er!! Herre vad länge sen jag bloggade! Har liksom tappat det lite… :/ har haft sjukt mycket att stå i och har inte riktigt haft tid. Har även tappat suget lite… Jag vet inte vad ni gillar att läsa om? HJÄLP, KOM MED FÖRSLAG! ❤️ 

Vet ni, idag går jag barbent. Inte för att det syns på dessa bilder (de hade bländat sönder era stackars ögon), men det är jag faktiskt! Bella hade blivit glad om hon såg mig idag. Alltid när jag har kjol eller klänning på jobbet så använder jag strumpbyxor- svarta, och då tycker hon att jag är riktigt knäpp och tycker att jag borde klä av mig. Så Bella, du hade blivit stolt över mig idag! Haha! ❤️ 

Just nu sitter jag på kontoret, jobbar och ställer in inlägg för midsommarhelgen. 

Juste, vad ska ni hitta på på midsommarafton? Jag firar som alltid på landet med familj, släkt och vänner. Brukar oftast vara succé. Ja, allt utom vädret dårå… 😳 


Kjolen kommer från Zara och skorna är signerade Miu Miu 🐝 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s