LEDIG DAG 

VARDAGLIGT

En dubbel espresso och inredningsmagasin, det är grejer det! Idag är jag ledig dagen till ära. Blev lite stökigt igår så jag sov rätt länge idag, så skönt. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen måste jag packa en liten väska. Åker till landet ikväll. Så ska åka med mina bröder och mina ”svägerskor”, HUR MYSIGT att kunna säga så? Okej alltså de är ju inte gifta eller så, men man kan väl kalla dem svägerskor ändå? 

Innan vi åker vid 18 måste jag hinna ner på stan och göra några ärenden. Så nu måste jag snabba på. Vi hörs sen! Puss på er!! 

Annonser

2 reaktioner på ”LEDIG DAG 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s