MIDSOMMARAFTON

VARDAGLIGT

Här kommer en riktig bildbomb från midsommarafton. Vi åt sillunch med familje, sen var det dans runt stången nere på dansbanan, senare blev det 50 årsfest med grill och sång. Mycket mysig och trevlig midsommarafton, precis som den ska vara.

midsommarafton_6midsommarafton_5midsommarafton_2midsommarafton_3midsommarafton_7midsommarafton_8midsommarafton_9midsommarafton_10midsommarafton_11midsommarafton_12midsommarafton_14midsommarafton_15midsommarafton_13

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s