WERK

VARDAGLIGT

Hej på er! Har varit dåligt med riktiga uppdateringar på senaste, jättetråkigt! Men har varit så mycket. Kommer fortsätta vara mycket hela sommaren. Kommer att pendla fram och tillbaka mellan Grisslehamn och Stockholm då jag ska jobba fem dagar i veckan i Grisslehamn och två dagar i veckan på DriveNow. Så det blir jobb sju dagar i veckan för mig hela sommaren. Men det är sista sommaren det blir så eftersom att jag tar min examen i januari 2017 så kommer jag ju inte ha några fler ”sommaruppehåll” som gör att man inte får CSN och måste jobba röven av sig hela sommaren.

Jag är i alla fall i butiken på landet nu, jobbar här idag. Har precis städat hela butiken och nu har jag tagit massa bilder till butikens Instagram och Facebook, så ska ställa mig och redigera dem medan det blev lite lugnare.

Vi hörs senare! Puss

blue-corner-house_1

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s