INKÖP AW16 

VARDAGLIGT

Här sitter jag efter stängning och gör lite inköp och beställningar. Kommer massa fina nyheter under sommaren. Så härligt att få vara med och bestämma vad vi ska köpa in. Man blir så sugen på att göra om hos sig själv när man ser alla nyheter för AW16. Men jag har ju snart ett helt hus som ska inredas. Har börjat kolla på möbler, såklart! Jag är så sugen på en Howardsoffa i en härligt pastellig rosa färg. Funderar även på om jag ska ha ljusgråa eller vita väggar? Mycket att fundera på nu. Men bara roligt!! 


Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s