JAG HAR KÖPT HUS! 

VARDAGLIGT

Vet ni vad jag gjorde igår? Jag klickade hem ett hus! Här på landet har vi en stor tomt med 4 stycken hus på, men ändå får vi inte plats haha. Plus att nu när vi ”barn” är vuxna vill man ha eget. Så jag bestämde mig för att köpa en liten stuga på 15 kvadratmeter som vi ska placera bredvid min lillebrors hus. Kul va? Huset kommer om 10-14 dagar och innan dess ska det gjutas. Och när huset är på plats ska det målas utvändigt och invändigt, köpas möbler och inredas, SÅ KUL!!


Detta är min bror hus och bilden under är där mitt hus ska stå. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s