VÄSKA FRÅN GUCCI

VARDAGLIGT

Hej kompisar! Hur mår ni? Vad gör ni? Har ni semester? Inte för att någon av er svarar, men det kan vara trevligt att fråga ändå!

Det var länge sedan jag köpte en ny väska. Tror inte jag köpt någon sedan jag slutade på Nathalie Schuterman? Hmmmm…. Jag är i alla fall sugen på den här vackra skapelsen från Gucci. Många tycker nog att det är en riktig vår/sommar-väska men jag tycker tvärtom! I höst när man klär sig i mörkare färger och massa päls tycker jag att det är coolare att ha en ”somrig” väska som bryter av den mörka outfiten. Vad tycker ni?

Jag behöver hjälp med att välja storlek/modell!! Vilken tycker ni att jag ska köpa? Jag vet att de är lika varandra, men den översta är mer kvadratisk formad, man ser mer av blomman (det som är orange) och mindre av den cerisea mockan. Medan den andra är mer rektangulär i formen, man ser mindre av blomman men mer av mockan i cerise.

HJÄLP MIG VÄLJA!! 

Annonser

2 reaktioner på ”VÄSKA FRÅN GUCCI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s