INREDNINGSDETALJER

INSPIRATION, MODE & INREDNING, VARDAGLIGT

Hej på er!

Efter jobbet drog jag i ilfart till IKEA för att köpa lite smågrejer. Kuddfodral, ”palmer” och ramar bland annat. Var även på Clas Ohlson, min favoritaffär haha, för att köpa lite material till mina sänglampor som jag har haft funderingar på att skapa. Så enkelt, en hyllkonsoll, textilsladd och en glödtrådslampa, och vips så har man två sänglampor. Vad tycks?

hemma-hos-mig_sovrum_7hemma-hos-mig_sovrum_5

Satte även upp fyra tavlor i köket. Jag har inte haft några tavlor där förut för att jag inte haft någon känsla över vad jag vill ha. Har liksom aldrig trivts i mitt kök. Men när jag testade att ställa bordet i mitten av rummet föll helt plötsligt allt på plats, halleluuuja!!

hemma-hos-mig_kok_3hemma-hos-mig_kok_2hemma-hos-mig_kok_1hemma-hos-mig_kök

Annonser

2 reaktioner på ”INREDNINGSDETALJER

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s