FRUKOST OCH NYDUSCHADE PALMER

VARDAGLIGT

God morgon! Hur mår ni såhär i ottan?

Med frulle i magen och två nyduschade palmer i badrummet är jag redo för att dra igång denna dag. Första stoppet är inköp av blommor i Årsta partihallar, sedan förbi en leverantör på Åsögatan för att hämta upp varor. Efter det börjar den låååååånga färden upp till landet, 12 mil. Herrejösses vad den vägen är tråkig att köra!! Känns som att jag ska somna när jag kör, livsfarligt!!! Önskar att det var en självkörande bil, så som våra bilar på jobbet är, eller ja de kan iofs ”bara” parkera själva…

Men jag får dra på nån podd eller dokumentär och liksom bara köra på. Vi hörs under dagen. Puss!!

frukost_söndaghemma-hos-mig_palmer_2_22hemma-hos-mig_plamer_1_22

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s