LOPPIS PÅ LÖRDAG 

VARDAGLIGT

Kan nu titulera mig som stuvarproffs! Trodde aldrig att allt skulle få plats… Haha. På lördag ska jag nämligen ha loppis utanför butiken. Det är Grisslehamnsdagen på lördag och då brukar det vara massa jippon, det gillar ju folk så ”byn” brukar vara full av folk, så då tänkte jag passa på att försöka sälja av lite grejer jag inte behöver längre. Jag måste dock jobba i butiken men tänkte att jag prismärker allting och sen får man komma in i butiken och betala mig. Om jag har koll på om nån snor nått? Nä men det får de göra om de känner för det, då slipper jag ju i alla fall ta hem grejerna igen haha. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s