SMARTA LÖSNINGAR 

VARDAGLIGT

Eftersom att jag alltid har bråttom vad jag än ska göra och är beroende av kaffe så kom jag på en smart idé. När jag var på Clas Ohlson fick jag syn på take away-muggar och tänkte OOOOOHHHHH det ska jag ju såklart ha hemma. Tänkt och gjort! Så imorse när jag skulle iväg till Årsta parti och köpa in massa blommor till butiken på landet så kunde jag ta med mig en kaffe i bilen. Åh så smart jag är!! Haha 😇 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s