HEJ MÅNDAG

VARDAGLIGT

Hej måndag! 

Imorse var jag och mamsen ute och joggade igen och sedan körde vi ett rumppass på tomten. Herreeeee så duktig man känner sig, snälla låt motivationen hållas hög! 

Igårkväll var jag ute på en promenad i duggregnet och plockade blåbär. Det var så sjukt mycket mygg att jag höll på att bli galen, men ibland är jag så extremt envis, så jag tänkte inte ge mig förens jag hade fyllt min bunke upp till kanten. Sagt och gjort! Så idag blev en del av blåbären och smultronen härliga smoothies till frulle i solen innan jobbet. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s