Hudvårdsprodukter

SKÖNHET
*Produkterna är en pressgåva. | Inlägget innehåller affiliatelänkar*

Hej hej hej,

Fantastiskt med en blå himmel och strålande sol!! Matilda sov hos mig inatt, vi var hemma och åt middag och kollade på skräp-tv, sen somnade vi på varsin sida av min säng. Så nu har vi precis ätit frukost och funderar på vad vi ska göra idag. Båda är lite sugna på att shoppa inredning, kanske ta en sväng till MoS, men vi får se.

Tänkte i alla fall visa er dem hudvårdsprodukter jag använder just nu för min vinterhy. Har dock inte testat produkterna så länge, så är fortfarande i den fas då jag inte riktigt bestämt mig för vad jag egentligen tycker. Men dem betyg jag har gett produkterna är vad jag tycker om dem just nu, ca 2 veckor efter kontinuerlig användning.

Produkterna är från ett danskt hudvårdsmärke som heter Beauté Pacifique (ja det låter som att de är från Frankrike, men icke).

beaute-pacifique_1

beaute-pacifique_7

beaute-pacifique_9

  1. Drygt serum som jag brukar blanda ut med min dagkräm. Betyg: 3/5 | Ca pris: 589:- Beauté Pacifique Submersive Serum Paradoxe
  2. Skonsam sminkborttagning som får bort vattenfast mascara ordentligt. Betyg: 5/5 | Ca pris: 149:- Beauté Pacifique Waterproof Eye Make-Up Remover
  3. Återfuktande ansiktsmask som jag brukar sova med och sedan bara skölja av på morgonen.Betyg: 3/5 | Ca pris: 325:-  Beauté Pacifique Instant Hydrating Mask
  4. Dagkräm för torr hud, passar nu under vintern när man är lite torrare.Betyg: 3/5 | Ca pris: 395:- Beauté Pacifique Enriched Moisturizing Creme Dry Skin
  5. En ny rengöringsfavorit. Känns uppfriskande och doftar neutralt, men akta ögonen, svider som sjutton om man råkar få det i ögonen.Betyg: 4/5 | Ca pris: 259:- Beauté Pacifique Cleansing Foam

Tips: Dem webbshoppar jag länkat till brukar ofta ha rabattkoder, så googla alltid runt efter rabattkoder innan ni köper något online. Vilken butik ni än ska handla från, brukar oftast finnas. Så kolla alltid upp det om ni vill spara in några kronor, hehehe. 

OBS: Betygen jag gett är efter att ha använt produkterna i ca 2 veckor, därför kan betyget komma att ändra sig efter en längre tid av användning. 

 

 

 

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s