COVER | FX

VARDAGLIGT
*Produkterna är en gåva i en goodiebag | Inlägget innehåller affiliatelänkar*

Cover | FX är ett makeup-märke som är extremt hypat i USA (det brukar ju vara där de flesta trender startar), som nu har kommit till lilla Sverige. Än så länge är det några få webbshoppar som har det, men så småningom kommer Kicks och Åhléns också att sälja märket hos sig. Jag har i alla fall fått den trevliga äran att testa lite produkter (SÅ KUL!!!). Jag har fått experthjälp av Cover FX’s makeup-guru Derek Selby att ta fram rätt nyans på min foundation. De har över 40 olika nyanser, är inte det helt galet bra? Då är chansen att hitta en nyans som faktiskt passar en helt perfekt mycket större.

Hur hittar man rätt nyans då? Jo, det finns tre olika undertoner, P, G och N. Det står för P-pink, G-golden och N-natural. Alla tre undertoner har sedan ”ljushetsgrader” som går från 0-135 där 0 är väldigt ljus och 135 är mörkast.

Min färg är P30, alltså en ljus färg med en rosa underton, då ska jag ha det i alla deras produkter. I allt från contourkit, custom cover drops, mineralfoundation och foundation. Det är alltså väldigt enkelt att köpa rätt färg när det är samma nummer på alla produkter, väldigt smidigt!!

cover-fx_1cover-fx_2

  1. Contourkit 
  2. Primer
  3. Custom cover drops 
  4. Foundation

Tips: Blanda ut en klick custom cover drops med foundation på ovansidan av handen och applicera sedan med en fuktig beauty blender. Då produkterna är väldigt täckande kan de upplevas torra. Då är det enklare att använda en beauty blender för att få ett jämt resultat. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s