Bloggevent med Twilfit och Glossybox

SKÖNHET, VARDAGLIGT
*Produkterna är en gåva i en goodiebag | Inlägget innehåller affiliatelänkar*

Igår var jag på ett bloggevent med min tjejkompis Jenny i Twilfits butik på Nybrogatan. Kvällen till ära handlade om bröst, eller ja- bhar. Jag tycker att det är extremt svårt att hitta bhar som fyller de krav jag har på en bh, som att den ska forma bysten på ett smickrande sätt, sitta skönt och avlasta ryggen, ha tjocka band – för annars gör det ont i axlarna och att den ska vara snygg. Det känns liksom som självklara krav, men det verkar inte som att produktutvecklarna alltid tycker att det är lika självklart. För oss som har större byst är det extra svårt att hitta bhar på de stora kedjorna som H&M och Lindex, som man ändå tycker borde ha ett bredare sortiment då deras målgrupp är rätt bred.

Gårdagen på Twilfit var väldigt trevlig, och vi fick bra hjälp av bh-experterna som jobbade i butiken. Men dessvärre hade jag och mina rattar ingen vidare tur med att hitta en bh som uppfyllde våra krav, så det blev inget köp, haha. Men kvällen fick upp mina ögon för det stora sortiment som Twilfit hade.

Med oss efter kvällen fick vi en goodiebag med lite smått och gott, bland annat en Glossybox. Jag har ingen erfarenhet av Glossybox så jag visste inte vad jag hade för förväntningar. Men jag tycker alltid att det är spännande att testa nya produkter, det är oftast så man hittar nya varumärken och favoriter som man annars kanske inte hade testat.

glossybox_2glossybox_1glossybox_3glossybox_4

Tack för igår Twilfit, Louise och Glossybox

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s