Sportig tant

VARDAGLIGT

Jag känner mig alltid så larvig när jag går från gymmet, iklädd träningskläder, träningsväska, sneakers MEN också med handväska. Känner mig liksom som en ”sportig” tant som inte för något i världen skulle kunna lägga sina förnödenheter i träningsväskan istället, för att liksom slippa ha en handväska på axeln också. Men nä nä nä näää, alltid handväskan.

Nog om det. Jag är helt slut. Var uppe i ottan imorse på ett möte, kan berätta mer om det senare, beroende på utfall. Efter mötet stack jag i ilfart till ”jobbet”(= praktiken), och efter det brände jag av ett pass med min PT, och I’m dead! Men jag kan inte gå och lägga mig riktigt än, jag har en deadline till 08.00 imorgon bitti, så det jag pysslar med måste ju liksom bara vara klart ikväll (natt)… Mina ögon går i kors och jag funderar på om jag ska luta mig bakåt i en halvtimme (kl är 23.30) och sedan vakna med ny kraft för att skriva klart? AAAAHH jo tjena, lär ju gå, HEJ!

gucci-floral-bag-saint-laurent-bag

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s