Planering 

MODE & INREDNING, VARDAGLIGT

Jag älskar den här kalendern. Den har inga datum eller veckor utan man skriver in datum och vecka själv. Vilket gör att man kan bestämma lite själv över hur ens månad ska löpa. Det man även kan göra är att ha två blad för samma vecka om man exempelvis vill separera sina olika planeringar. Man kanske vill ha en kalender för sin träning och en för det vardagliga livet. Varje gång jag tränar så skriver jag upp det i telefonen, typ vilka övningar jag gjort, hur tungt, hur många repetitioner eller hur långt jag sprungit eller så, för att sedan kunna gå tillbaka och se hur jag har presterat och om jag har förbättrat mig. Därför är denna kalender perfekt för det. Då kan man liksom ha en kalender och schema för lite vad som helst. 

Kalendern finns att köpa på Blue Corner House 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s