Hemma

MODE & INREDNING, VARDAGLIGT

Igårkväll höll jag på att greja och fixa hemma. Jag köpte några saker i helgen på Blue Corner House, bland annat denna vas och även mässingsfatet som ljuset står på. Älskar dessa prylar!! För ett tag sedan köpte jag nya gardiner till sovrummet. Gråa, tjocka mörkläggningsgardiner, men som jag inte orkat ta mig tid att sätta upp, förens igår. Det blev så bra!!! Som ett nytt rum! Håller även på och grejar med min lilla kontorshörna i sovrummet, vill ha upp hyllor ovanför skrivbordet som jag kan ha massa tjafs på. Tänkte visa sovrummet när det är ljus, vilket det aldrig är medan man är hemma, så får bli till helgen haha.  

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s