5 skönhetssaker jag inte klarar mig utan

SKÖNHET, VARDAGLIGT

1.Torrschampo

Varje gång jag köper torrschampo så köper jag typ 4 flaskor för att vara helt säker på att jag alltid har det hemma. Jag avskyr fett hår! Jag tvättar mitt hår rätt ofta, men försöker dra ner det till 2 gånger i veckan, men det är svårt att få håret att vänja sig. Jag får ju panik och använder torrschampo i nytvättat hår också. Hmm.. jag kanske borde byta ut mitt schampo och balsam? Haha man ska nog inte känna sig fet direkt efter man tvättat det?

Rolig story btw: En gång hade jag inget torrschampo hemma men var verkligen tvungen att ha det, då hade jag hört att man kan använda sig av ”naturliga” produkter som man har hemma, som exempelvis mjöl. Så jag hällde lite mjöl på huvudet och gnuggade in det ordentligt och gick till jobbet. Problemet var bara att efter jobbet skulle jag och Sofia jogga runt Djurgården, och när vi är i början av rundan så öppnar sig himlen och det börjar ösregna. Vad tror ni hände med mitt hår? Jo jag hade helt plötsligt DEG i hela hårbotten, hahah. Så tips, testa inte detta när det finns risk för nederbörd..

 

2. Ansiktskräm

Bland det värsta jag vet är att vara torr i ansiktet. Varje gång efter att jag tvättat ansiktet eller duschat måste jag smörja in mig. Gäller iofs hela min kropp. Men även på sommaren om jag badar och doppar ansiktet då måste jag smörja in mig efter, haha, det är ju bara sjukt.

 

3. Handkräm

Det är lite samma sak här, jag klarar inte av torra händer. Jag minns när jag jobbade på Zara och man tog i kläder och galgar hela dagarna. När mina händer hade så mycket kontakt med olika syntetiska material blev de så torra att det var helt sjukt. Var tvungen att sova med 294948 lager handkräm och bomullshandskar lite då och då för att rädda mina stackars labbar

 

4. Hårolja 

Det är bland det bästa jag vet! Den måste såklart dofta gott, annars är det ingen vits. Använder hårolja i fuktigt hår efter att jag tvättat håret, innan jag går och lägger mig, på morgonen och när jag stylat det brukar jag mysa in det i topparna så att lockarna blir mer studsiga och mjuka.

 

5. Läppglans och läppbalsam

I alla mina jackfickor, väskor och lådor finns det minst ett läppglans. Jag går ingenstans utan något form av läppbalsam eller gloss.

(Såhär kan det ibland se ut i en av mina väskor. Inte bara ett eller två läppglans, utan det är ibland 8-10 st…..)

 

lipgloss_2lipgloss_3

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s