Första december

SKÖNHET, VARDAGLIGT

Hej kompisar!! God juuul (nu är det ok att säga god jul till fölk)

Hur sjukt är det inte att det redan är första december? Vart tog november vägen!? Förra veckan fick jag en julkalender som var över från ett event vi hade med en kund, Rituals. En stor röd julkalender med 24 luckor av njutbar skönhet. Älskar julkalendrar!! Så mycket att jag inte kunde hålla mig för att öppna den första luckan redan då. Problemet var bara att när jag väl hade öppnat en då var det som att min nyfikenhet tog över mina fingrar och inom några minuter hade jag öppnat ALLA 24 LUCKOR!! Haha alltså, jag skäms typ, är jag 4 år eller? Jag gjorde faktiskt samma sak när jag var liten (jag var typ 5 år) då åt jag upp alla chokladbitar i min lillebrors julkalender, MEN jag sparade halva 24an, och när mamma argt frågade vad som hade hänt med Joakims kalender så skyllde jag på att det minsann var tomten som ätit upp allt… trovärdigt!

Det var många roliga saker i kalendern, ÄLSKAR verkligen skönhetsprodukter, detta är ju en skönhetsnörds största lycka.

rituals_6rituals_2

Det här är några av dem produkter som fanns i kalendern 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s