52 lists for happiness

TANKAR & REFLEKTIONER, VARDAGLIGT

Jag saknar Paris varje dag! Det var så fantastiskt att bo där, världens bästa stad. Precis innan jag flyttade till Paris så fick jag boken till höger av min lillebror Joakim och hans tjej Therese, ”How to be Parisian, wherever you are”, älskar verkligen den boken. Den är väldigt humoristisk och driver mycket med ”parisianer”. Jag kan rekommendera den som ett julklappstips. 

Den vänstra boken köpte jag när jag var i New York den senaste gången, i september. Jag tyckte att den var lite härlig. Det är som en dagbok med olika listor och uppmaningar där syftet är att man ska tänka på och skriva ner allt det positiva man har och gör i livet, och även alla sina positiva egenskaper. Den är väldigt härlig och man blir glad av att bläddra runt bland alla roliga och annorlunda listor. Vissa är rätt kluriga, men man kan lära sig mycket om sig själv genom att ”rannsaka” sig själv, och verkligen skriva ner vad man är bra på (perfekt övning för dig som söker jobb och får frågan på en intervju ”vad är dina bästa egenskaper?”, man ba ah men vänta ska du se, jag har en hel bok fylld här, haha).

parisian_5parisian_4parisian_1

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s