Fredag, lördag, söndag

MODE & INREDNING, VARDAGLIGT

I helgen har jag jobbat på Blue Corner House, det är alltid lika mysigt och inspirerande i butiken. Det är så härligt att gå runt där bland tända ljus och lyssna på poddar och snacka inredning med dem kunder som kommer in och berömmer butiken för den fantastiska inredningen och stylingen.

I fredags efter jobbet åkte jag till Jennys jobb Pronto, de hade lite aw med vin och pizza så jag gjorde dem sällskap en sväng. Väldigt roligt gäng!

I lördags efter jag jobbat klart i butiken tog jag en tur till IKEA medan jag ändå var på den sidan stan (Älvsjö). Jag köpte bland annat hyllor som jag ska montera upp i köket som en enda lång bänk längst med väggen. Har haft mycket bekymmer med den där väggen, vet liksom inte hur jag ska möblera mitt kök, men nu tänkte jag testa med att bygga den här bänken då då. Så kvällen spenderade jag med att måla hyllplanen i samma gråa färg som väggen.

Igår firade vi min lillebror som fyller 20 år imorgon. Alltså kan inte förstå att han redan är 20 år!!! Vad hände? Han var ju nyss typ 8 år?

cornelia-gransla%cc%88tt_53

cornelia-gransla%cc%88tt_51

cornelia-gransla%cc%88tt_50

Ser ni hur fint och mysigt det är i butiken? 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s