Måndag

MODE & INREDNING, VARDAGLIGT

Hej på er! Hur mår ni? Måndag, ÄLSKAR ju måndagar, dock är jag krasslig idag. Kände mig risig redan igår, hade svinont i öronen, har inte haft det sen jag var liten. Och när hela släkten sitter runt middagsbordet och tycker att det är varmt och vill öppna korsdrag, så sitter jag och huttrar. Så nu ligger jag nedbäddad i soffan med massa tända ljus och dricker kaffe ur min fina mugg. Alltid när man är dålig och är hemma så vill man typ göra någon nytta, typ tvätta eller städa, men så fort man börjar pula runt så blir man typ svimfärdig, varför kan man inte lära sig att kroppen bara vill ligga och vila?

snygg-kaffekopp_2snygg-kaffekopp_3

Vad tycker ni om min mugg? Tycker den är lite ”kul” haha, vad är det för uttryck egentligen? 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s