Julgran?

MODE & INREDNING, VARDAGLIGT

Jag har bott i den här lägenheten i ca 5 år nu, och jag har haft julgran varje år. Älskar verkligen julgran, eller det är mest liksom doften och ljusen som är det härliga. Så mysigt när man kommer hem på kvällarna, som är kolsvarta, och så står det en liten julgran och välkomnar en med sina fina ljus, haha (life of a single, ingen annan som välkomnar en hem….). I år tror jag dock inte att jag ska ha någon gran. När jag var på IKEA i helgen köpte jag den här lilla rumsgranen, och jag tror att jag tycker att det räcker? Jag ska ju ändå inte fira jul hemma hos mig, utan hos mormor, och hon lär ha en gran (för det tänker du väl ha mormor?).

Har ni julgran hemma? 

inredning_1inredning_2inredning_3inredning_6

Annonser

2 reaktioner på ”Julgran?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s