I mitt badrumsskåp: Vinterhy

SKÖNHET, VARDAGLIGT
*Jag har fått produkterna som en gåva från mitt jobb som är en PR-byrå för att testa. Detta påverkar inte mitt omdöme.*

Fukt, fukt, fukt. Det är typ det enda det tjatas om under vintern när det gäller hyn. Vintervädret här i norr gör att vi måste ta hand om vår hy extra mycket under det här kyliga halvåret. Man blir torr som fnöske i facet, så då är det bra med hudkrämer som återfuktar. Jag håller på att testa en ny hudvårdsrutin på kvällen nu. Det är dessa två krämer från Rituals. En ögonkräm och en ansiktskräm som innehåller massor med fukt.  Jag gjorde en hudanalys för några veckor sedan och det jag fick reda på då var inte bra alltså, haha, hon kollade på mig och frågade hur gammal jag var egentligen för att min hy var så extremt tunn och näringsfattig i ansiktet. Oppssss tänkte jag och gick raka vägen till affären haha. Jag kan verkligen rekommendera er som är intresserade av att veta vad er hy behöver att göra en hudscanning, då får man svart på vitt vad ens hy faktiskt behöver.

Så här skriver Rituals på deras hemsida om produkterna:  

Ansiktskrämen: ”Silkeslen och fuktgivande nattkräm baserad på botaniska extrakt som ger komfort och näring som verkar över natten.”

Ögonkrämen: ”Innehåller uppstramande botaniska extrakt. Slätar ut huden där rynkor har formats. För ett märkbart lenare ögonparti. Antirynk-komplex: Ett antirynk-komplex med botaniska extrakt minskar rynkornas djuphet och förbättrar hudens fasthet och elasticitet.”

 

rituals-cream_11rituals-cream_9

Rich & Firming Eye Cream 

rituals-cream_6rituals-cream_7

Moisture Recovery Night Cream

rituals-cream_3

Rich & Firming Eye Cream och Moisture Recovery Night Cream 

Dessa är nya ansiktskrämer från Rituals som jag testar just nu. De ska hjälpa min hy att få tillbaka sin elasticitet, motverka rynkor och återfukta min torra vinterhy. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s