Glossybox 5 år

VARDAGLIGT

I torsdags firade Glossybox 5 år. Temat var nyårsafton med glitter, silver och rosa. Jag och mina två beautykollegor tänkte att vi går dit en sväng efter jobbet och typ tar ett glas, yeye, jag och Malin stannade till festens slut haha. Vi dansade, drack hotshots och skålade i bubbel. Så bra uppstyrt och alla gick verkligen in för temat. De hade en fotoautomat som skrev ut bildremsor, ballonger överallt och märkliga figurer som gick runt och minglade. 

Tack Glossybox för en trevlig fest! 

glossybox-5-a%cc%8ar_6glossybox-5-a%cc%8ar_7glossybox-5-a%cc%8ar_4glossybox-5-a%cc%8ar_8glossybox-5-a%cc%8ar_9glossybox-5-a%cc%8ar_5glossybox-5-a%cc%8ar_2glossybox-5-a%cc%8ar_11glossybox-5-a%cc%8ar_10

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s