Praktiken på Presskontakterna

KOMMUNIKATION & SOCIALA MEDIER, VARDAGLIGT

Imorgon är sista arbetsdagen på praktiken för det här året, sen är det typ 3 dagar i januari och efter det är mina 3 månader på min praktik genomförda. Det har gått i ett enda svep, förstår inte vart tiden har tagit vägen!

Jag är så glad för att jag valde att göra min praktik på Presskontakterna, jag har trivts väldigt bra! Mitt ”lilla” skönhetsteam som jag har jobbat med har varit fantastiska. De har fått mig att känna mig välkommen och som ”en i gänget”. Jag har lärt mig massor, skrattat, fått utmaningar och visat mina kunskaper och känt mig väldigt uppskattad. Det är lite vemodigt att veta att jag ska sluta och att jag inte längre ska får träffa alla fantastiska kollegor på Presskontakterna varje dag…

Men jag hoppas att jag kommer träffa dem ibland ändå, ska nässla mig in på event och pressdagar framöver, heheheh, mig blir de inte med.

ska%cc%88rmavbild-2016-12-16-kl-21-52-01

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s