Mellandagar

VARDAGLIGT

Hej på er!

Hoppas att ni haft en bra jul och mellandagar med mycket mat och kärlek! Det har jag haft 🙂 Har varit dålig på att uppdatera här, men känner inte att jag haft något speciellt att komma med liksom.

Imorgon är det nyårsafton, YEY, vi lämnar 2016 bakom oss, alltid skönt med ett nytt år tycker jag. Har ni några ”löften”? Jag har mer generella mål som jag vill uppnå. Kanske delar med mig i ett annat inlägg om hur jag önskar att mitt 2017 ska bli.

Såhär såg mina julklappar ut som jag gav min familj. Jag älskar att pyssla och göra fint! Att jag inte jobbar som dekoratör eller typ festfixare är ett mysterium, det är ju det bästa jag vet hehe. Det guldiga paketet fick jag av min fina moster. I paketet låg det bland annat ett presentkort på ICA, HELT FANTASTISKT, det var faktiskt det enda jag önskade mig i år haha.

julklappar_1julklappar_2julklappar_3julklappar_4

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s