Cupcakes

VARDAGLIGT

Som jag nämnt tidigare så gillar jag att fixa och greja och göra fint. Så igår gjorde jag dessa cupcakes till kvällens festligheter. Frostingen blev dock inte som jag hade önskat, jag ville ju att den skulle vara högre och liksom mer i ”ringar”, men tror den var lite för ljummen, därför den liksom smälte. Men tycker de blev ganska fint ändå. Vad tycker ni? 😀

cupcakes-med-frosting_1cupcakes-med-frosting_2cupcakes-med-frosting_4cupcakes-med-frosting_3

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s