EVENT I ORIFLAME CONCEPT STORE

SKÖNHET, VARDAGLIGT

Jag jobbar ju som Scandinavian Social Media Manager på Oriflame, och i år fyller företaget 50 år, fantastiskt! Så under hela året kommer vi att fira det på olika sätt. Igår hade vår enda butik i hela världen (!!!) ett event. De bjöd på bubbel och flera makeuptips, exempelvis hur man får ett perfekt glow. Det var trevlig stämning och modellen var så vacker, och hon blev jättefin!

Tack för igår fina kollegor!

oriflame-concept-store_1oriflame-concept-store_3oriflame-concept-store_4oriflame-concept-store_5oriflame-concept-store_6oriflame-concept-store_7oriflame-concept-store_8oriflame-concept-store_9oriflame-concept-store_2

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s