NY TAVELVÄGG

MODE & INREDNING, VARDAGLIGT

Precis innan jag åkte iväg på semester så beställde jag lite nya posters. Jag var så trött på det jag hade på väggen, så det var verkligen på tiden att byta ut det. Jag är rätt så nöjd! Jag har några fler posters men hade inte ramar som de passade i, så måste köpa nya ramar. Vad tycker ni?

home-interior_1home-interior_5home-interior_10home-interior_3home-interior_9home-interior_11

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s