VECKANS SKÖNHET

SKÖNHET, VARDAGLIGT

Veckans Skönhet Jag har använt Xlash i perioder förut och märker verkligen att ögonfransarna växer. För typ två veckor sedan beställde jag även Xbrows, den innehåller samma formula som Xlash men borsten är mer anpassad för ögonbrynen. Jag har inte sett någon skillnad på hårigheten på mina bryn än, men det lär väl ta ett tag så glesa som de är…. haha. Men Xlash kan jag absolut rekommendera!

xlash_1xlash_2

Xlash Eyelash Serum & Xbrow Eyebrow Conditioner från XBeauty

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s