Födelsedagsfirande för fina Lisen <3

VARDAGLIGT

Hej på er, hoppas ni mår bra trots omständigheterna. Imorgon är det dags att gå tillbaka till jobbet. Fick mail nyss om att polisen hävt avspärrningarna runt vårt kontor och att vi är tillåtna att gå till jobbet som vanligt imorgon. De har satt in en krisgrupp på jobbet och om man behöver kommer man få professionell hjälp. Erbjuder era arbetsplatser också krisstöd? Eller så är det bara för att vi jobbar precis där det hände kanske, jag vet inte. Men jag tycker att det är bra i alla fall. Man kan ju vara skakad och chockad även fast man inte är direkt drabbad, så det är bra att det finns hjälp om man behöver det. Men nu lämnar vi det hemska som hänt, och fortsätter med vår vardag. ❤

Igår fyllde en av mina bästa vänner, Lisen, år. Så jag var där hela kvällen och firade henne. Alltid lika mysigt att ses! Jag och Lisen har känt varandra i typ 13 år, det är helt galet!! Vi träffades där vi båda har landställe, och har varit vänner sen dess. Vissa vänskaper vet man kommer hålla livet ut, och vår vänskap är en sån! ❤

Grattis igen älskade vän, du är bäst!!

cornelia-granslätt_7cornelia-granslätt_1cornelia-granslätt_6

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s