Måndag

VARDAGLIGT

Hej kompisar, hur mår ni idag? Den här dagen har varit lite känslosam. Tillbaka till jobbet efter den fruktansvärda händelsen. Flera av mina kollegor hade bevittnat dådet och var fortfarande lite skärrade, inte så konstigt.
Det var fullt med folk, reportrar, poliser och BLOMMOR på platsen utanför Åhléns City. Det var svårt att ta sig fram till jobbet imorse bland alla som var där för att hedra, lämna blommor och eller bara försöka ”förstå” vad som hänt. Havet av blommor bara växte under dagen, så vackert och rörande.

Annars då? Jag har hade en ny blus på mig idag! Älskar volangerna som är i deluxe-size! Det gör mig glad att en av vårens största trender är volanger, för jag älskar volanger, och när det är en trend innebär det att varenda butik svämmar över av det, så då är det inte så svårt att få tag på det, hehe.

cornelia-gransl'tt

Älskar min nya volangblus! 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s