DET BÄSTA SOM HÄNT

SKÖNHET, VARDAGLIGT

(Ja okej, jag överdriver kanske lite, men det är snudd på alltså!)

Denna lilla burk från Exuviance med det magiska innehållet får mig att längta till att få göra min hudvårdsrutin på morgonen. Ja det är sjukt, jag vet.

Dessa fuktgivande, anti-ageingpads innehåller PHA-syror och marina extrakt som återfuktar och vårdar huden. De innehåller även eucalyptus och gurka som stimulerar, A-,C- och E-vitaminer samt grönt teextrakt vilka skyddar huden från fria radikaler.

De ger en fantastisk lyster och huden känns så frisk efter användning. Älskar den!! Jag upptäckte produkten när jag var ”modell” på den där plåtningen, makeupartisten hade dessa och använde innan hon sminkade mig. Hon svepte dem med masserande rörelser i mitt ansikte, typ det mest avslappnande jag varit med om haha!

exuviance_1exuviance_4exuviance_5exuviance_6

Exuviance – SkinRise Bionic Tonic

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s