Rosa, rosa, rosa

SKÖNHET, VARDAGLIGT

Go kväll på er! Hur är läget? Fortfarande typiskt aprilväder- snö, sol, regn, snö, sol, osv osv…. Men det är inget att deppa ihop för! Som ni kanske märkt (och ni som känner mig vet) klär jag mig väldigt sällan i helsvart. Jag har gärna svarta byxor, jeans eller kjol, men vill då helst ha något i färg till. Idag blev det visst rosa på rosa på rosa. Jag tycker ju om att testa nya färger på makeup och är öppen för det mesta. Det är ju väldigt trendigt just nu att låta rouget klättra upp till tinningen och ögonbrynen. Ska försöka ge mig på att testa det någon dag (när jag inte ska till jobbet dock…)

cornelia-granslätt-rosa-makeup_7cornelia-granslätt-rosa-makeup_11cornelia-granslätt-rosa-makeup_12cornelia-granslätt-rosa-makeup_14cornelia-granslätt-rosa-makeup_16

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s